Mesaj de eroare

Notice: Undefined offset: 1 în counter_get_browser() (linia 70 din /home/cenobscp/public_html/educatiepentrudezvoltaredurabila.ro/sites/all/modules/counter/counter.lib.inc).

Poţi să publici un anunţ, de interes pentru toţi utilizatorii portalului. În funcţie de ceea ce doreşti să transmiţi, anunţul poate fi publicat în secţiunea „Participă la evenimente” sau „Ce au mai făcut alţii”.

Diferenţa este că, dacă publici un anunţ în secţiunea „Participă la evenimente”, utilizatorii vor şti că organizezi un eveniment, la care cauţi participanţi. Aşadar, te vor contacta pentru înscriere sau pentru a solicita detalii suplimentare.
În schimb, dacă publici un anunţ în secţiunea „Ce au mai făcut alţii”, poţi anunţa un eveniment care a trecut sau unul care va avea loc, dar la care nu cauţi participanţi şi doreşti doar să îl promovezi. De asemenea, poţi promova un proiect, o  activitate desfăşurată despre care vrei ca ceilalţi să afle şi care poate servi drept exemplu şi sursă de inspiraţie.

Pentru început, alege secţiunea dorită, apoi completează toate câmpurile aferente. În cazul în care nu eşti înregistrat, te poţi autentifica sau poţi crea un cont nou, înainte de completarea anunţului tău.

Autentificare utilizatori